Avocado – fructul minune!

Astăzi vă scriu despre un super aliment pe care eu îl ador!
Avocado!

Avocado este un aliment foarte sănătos pentru femei atunci când este consumat cu moderație. Acest fruct este plin de vitamine și grăsimi benefice care oferă revigorare întregului organism. Avocado este foarte ușor de adăugat în salate și sandvișuri sau pur și simplu uns pe o felie de pâine toast în loc de unt.

Vitamina B6 și „puterea creierului”
Avocado conține vitamina B6, care este o vitamină importantă pentru femei. Este cel mai sigur să obțineți această vitamină prin dieta dvs., deoarece suplimentele sunt toxice într-o doză prea mare. Consumul de alimente cu vitamina B6 în mod regulat este important. Lipsa acestei vitamine duce adesea la dezvoltarea anemiei.

Calciu și vitamine
Un avocado are 2 miligrame de vitamina E, 9 miligrame de vitamina C și 13 miligrame de calciu. Calciul din avocado îi ajută pe femei să mențină oasele puternice. Consumul de fructe este o modalitate ușoară de a adăuga o varietate de vitamine și minerale în dieta zilnică.

Magneziul stimulează imunitatea
Consumul de avocado ajută de asemenea la umplerea magneziului în corpul dumneavoastră. O jumătate de ceasca de avocado are 35 de miligrame de magneziu. Acest mineral ajută femeile să mențină un sistem imunitar robust. Magneziul vă ajută, de asemenea, să vă mențineți oasele puternice.
Consumat în timpul perioadei menstruale, face minuni!

Potasiu pentru un tonus muscular riguros

Avocado oferă o cantitate mare de potasiu. Un avocado are 507 miligrame de potasiu. Potasiul ajută mușchii să funcționeze în mod optim, astfel că avocado ajută femeile să-și mențină capacitatea de a participa la exerciții și activități zilnice.

Acidul oleic și potasiul
Ambele aceste substanțe nutritive ajută de asemenea la scăderea colesterolului și la reducerea riscului de hipertensiune arterială

Scade inflamația
Avocado conține grăsimi monosaturate sănătoase. Acest tip de grăsime ajută la limitarea inflamației în corpul dumneavoastră. De asemenea, menține un ritm regulat al inimii și scade nivelul colesterolului. Mancand o salata care contine felii de avocado este o optiune de cina mai sanatoasa decat carnea roșie. De exemplu! Pai cum sa renunti la carne…

Un fruct cu fibră
Consumul unui avocado pentru a adăuga fibre în dieta, vă ajută organismul să aibă o digestie normală.
Fibrele din avocado permit de asemenea organismului să utilizeze eficient zaharurile.
Fiecare avocado are 7 grame de fibre.
Curăță intestinul, care este cauza reală a limbii acoperite și a respirației urat mirositoare.

Grăsimi mononesaturate
Grasimile bune din avocado ajută la controlul trigliceridelor în sânge, scăderea colesterolului din sânge și controlul diabetului.

Folat
Cantitatea mare de folat din avocado este esențială pentru prevenirea malformațiilor congenitale, cum ar fi defectul tubului neural și spina bifida.

Luteina
Acesta este un carotenoid (un pigment natural) care protejează împotriva cataractei și a anumitor tipuri de cancer și reduce riscul de degenerare maculară, principala cauză de orbire la adulți cu vârsta de 65 de ani și peste. Avocado conține de 3 ori mai multă luteină decât cele găsite în alte legume și fructe comune.

❤️
Dacă te-am convins ca este benefic, atunci îți propun o rețetă cu avocado numai bună pentru micul dejun.
Felii de pâine integrală toast, un avocado, somon sau oua de prepeliță sau de găină… Avocado se pasează și se adaugă sare și piper după gust!

Www.fixulcareitischimbaviata.ro

Categorii: Uncategorized

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s