”Biker to the bone”- acoperirea vergeturilor de pe abdomen

IMG_20181223_152155Ma bate de mult gandul unui tatuaj pe abdomen. Daca imi pun ceva in minte, nici mintea mea nu poate sa lupte cu mine. E decizia deja luata. E doar o chestiune de timp, cand, cum.

Asadar m-am hotarat sa il fac, l-am ales de ceva vreme, un craniu cu aripi, un motor bike, ”Biker to the bone” desi nu am si nici nu conduc o motocicleta. Despre tatuajele cu cranii se stie ca sunt reprezetative acestora. Am fost un spirit liber pe la 20 de ani.

Motivele tatuajului…

Daca tocmai ai nascut si ai ramas cu vergeturile cauzate de sarcina sau daca ai pierdut multe kilograme si ai ramas cu semne pe piele cauzate de aceasta, afla ca exista solutii la aceste probleme. Tot ce ai nevoie – indrazneala si ceva banuti. Mult mai putini decat o operatie cu laser sau alte minunatii care nu fac absolut nimic. Nu exista leac. Punct.

Ce este o marcă de întindere – vergetura? O marcă de întindere este o cicatrice pe piele care are o nuanță de culoare diferită.  Există mai multe tratamente pe piață care susțin că vă pot scăpa de vergeturi, dar nu reprezinta decat niste bani aruncati degeaba. Acestea nu dispar. Vergeturile sunt adesea cauzate de întinderea rapidă a pielii,  datorită modificărilor în greutate sau modificărilor hormonale. Culturistii si mamele sunt candidatii primari ai vergeturilor.

Cu ce să încep?

Primul pas în ceea ce privește acoperirea vergeturilor este de a vedea un  artist tatuator profesionist –  calificat, care vă va evalua vergeturile și vă va informa dacă sunteți un bun candidat/-ă pentru o acoperire cu tatuaje. Diversi factori vor determina tipul de tatuaj care va acoperi vergeturile. Acestia includ:

Lungimea

Adâncimea

Culoarea

Numărul

Cel mai bine este să găsiți un artist specializat în acoperirea cicatricilor sau a vergeturilor și puteți face acest lucru prin căutarea portofoliilor de tatuaje ale artistului la care va ganditi. Pielea marcată de vergeturi  este diferită de pielea obișnuită, deoarece este de fapt o cicatrice și nu mai este elastică, tatuajele pot reacționa diferit și pot provoca un tatuaj inconsistent. Dacă găsesti un artist asigură-te că vezi fotografii cu tatuaje vindecate ale  vergeturilor și nu riscati promisiuni false. Un artist profesionist vă va informa că nu există garanții pentru acoperirea vergeturilor cu un tatuaj.

Obținerea tatuajului

Veți avea nevoie, de asemenea, de un design personalizat, care va merge  pe lungimea vergeturilor, fie că este vertical sau pe orizontală, pe abdomen. Acest lucru poate dura mai multe sesiuni pentru a termina tatuajul, în funcție de dimensiune. Există două moduri de a acoperi vergeturile cu un tatuaj. Unul include tatuajele în jurul cicatricilor, amestecându-l în design. Al doilea este injectarea de cerneluri chiar în cicatrici, dar această abordare poate fi mai dificilă. În general, cicatricile mai vechi țin cerneala mai bine decât cele noi. De asemenea, poate fi mai dureroasă acoperirea noilor vergeturi, deoarece pielea poate fi mai subțire decât cea normală. O altă considerație este că unele culori se vor estompa atunci când sunt aplicate pe o cicatrice, iar cerneala neagră pare să se comporte cel mai bine.

Nu există nici o limită  în cazul în care va doriti un tatuaj. Sunt sigură că ați văzut tatuajul persoanelor pe toate zonele „tabu” posibile, deci dacă există o cicatrice, atunci o puteți acoperi. Astazi ma voi concentra doar asupra zonei stomacului pentru ca prea m-au disperat inainte ” De ce iti faci?”, ” Da esti frumoasa asa”, ”o sa te doara”, ”o sa plangi de durere”, ”daca nu-ti iese? ”Dar ce-ti faci? ” Ete de aia.

Doare tatuajul de pe abdomen?

În primul rând, dacă nu aveți un tatuaj și acesta este primul dvs tatuaj., trebuie să înțelegeți că aceasta este o întrebare care va diferi în funcție pe cine intrebati. Intreba-ma pe mine si iti voi spune ” Peace of cake”.. Aproape am lesinat după opt ore.  Pentru unii oameni, doare mai mult decât altele, dar da,  există un factor de durere în funcție de locul în care se face tatuajul.

A se vedea diagrama la stânga, albastru fiind cea mai mare durere și cel mai puțin resimțită galben.

tattoo-pain-areas-300x300

Ce sa nu faci …

Dacă intenționezi să ai mai mulți copii, cea mai bună opțiune ar putea fi să aștepți până când se vor naște, înainte de a-ți face tatuajul care acopera cicatricile vechi. Motivul consta in faptul că mai pot apărea mai multe vergeturi care ar putea  deteriora aspectul tatuajului, ceea ce ar fi contraproductiv.

Cat despre tatuajul meu.. din nou va spun, ma reprezinta si nu nu este vorba despre satanism, ci despre viata. Iubesc tatuajele cu cranii, mi se par extraordinare, le prefer de o mie de ori in locul unor inimioare, sagetele si fulgerase, si da.. urmeaza si altele care sa-mi umple corpul. E un drog.. Daca il ai pe primul, cu siguranta il ai si pe al doilea, treilea.. nici eu nu ma opresc la astea.. ma gandesc la urmatoarele deja.. Unde, cum.. o sa le arat si pe alea.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s