Ciuperci umplute cu usturoi, bacon si branza de burduf

Asadar, ai nevoie de o caserola de ciuperci- de regula eu le iau mai mari, de branza de burduf, smantana si marar, sare , piper, daca optezi pentru varianta unui mic dejun, sau poti adauga usturoi daca te gandesti la garnitura pentru friptura.

Sa spunem ca te gandesti la prima varianta…. atunci trebuie sa urmezi urmatorii pasi.  Stergi ciupercile, nu le speli pentru ca lasa apa, le asezi in tava tapetata cu folie din staniol, si o dai la cuptor pentru 20 de minute. Amesteci intr-un bol branza de burduf, smantana si mararul, sarea si piperul. Atentie, nu trebuie sa fie foarte moale. Dupa ce am scos ciupercile de la cuptor , le lasam sa se mai raceasca , dupa care le umplem cu amestecul rezultat si e gata de servire.

Daca cumva optezi pentru varianta a doua, atunci trebuie sa umpli ciupercuta cu usturoiul pisat, branza si marar, peste care adaugi sare si piper. Daca vrei un pic de culoare, poti adauga rosii cherry deasupra . Se baga la cuptor pentru 20-25 de minute. Se scot din cuptor, se asezoneaza cu salata, ceapa verde sau marar…..sau poti de asemenea sa prepari un sos de smantana cu usturoi, daca consideri ca nu ai pus suficient. Daca mai pui si un bot de mamaliga langa……atunci sigur invitatii tai se vor linge pe degete.

Categorii: Cina, Idei de mic dejun, Pranz

Etichetat ca:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s